Varaa aika

Ajanvaraukset

Kun teet varauksen, niin kirjoita viestikenttään hoitoon tulevan koiran nimi. Varauksen yhteydessä voit valita lisäpalvelun esim. koiran tutustumiskäynti toisen koiran hieronnan yhteydessä.

Mikäli kalenterista ei löydy sopivaa aikaa niin laita messengerillä viesti ja etsitään sinun koirallesi sopiva hoitoaika.

Ajanvarauskalenteri on osoitteessa  vello.fi/koirahierontasali

Varatun ajan siirtäminen
Mikäli sinulle on tullut este ja haluat siirtää varatun ajan, niin lähetä siitä minulle viesti. Kerro viestin yhteydessä mitkä päivät ja ajat sopivat sinulle, niin otan sinuun yhteyttä ja varaan sinulle uuden ajan.

Mikäli olet flunssainen tai tunnet itsesi sairaaksi, niin siirräthän silloin aikaasi. Ajan siirtämisestä ei peritä erillistä maksua.

YHTEYSTIEDOT

Voit jättää minulle messengerillä viestin painamalla sivulla näkyvää kuvaketta. Vastaan viesteihin heti vapauduttuani.

  • 040 573 3838

  • sarianne.lintumaki@gmail.com

  • Vanajantie 7
    13110 Hämeenlinna

Kysyttyjä kysymyksiä

KoirahierontaSaLi
Jos kyseessä on ensimmäinen käynti, niin voit varata koirallesi tutustumiskäynnin sijasta esim. hierontakäynnin, jolloin aika on pidempi. Ajanvarauksen viestikenttään voit kirjoittaa, että kyseessä on tutustumiskäynti.
Voit ottaa minuun yhteyttä messengerin kautta. Kerro viestissä mitkä päivät ja ajat sopivat sinulle uuteen varaukseen, niin teen muutoksen puolestasi.
Kyllä, se on mahdollista. Hierontatilassa on tilaa myös vuoroaan odottaville koirille. Voit ottaa mukaan myös häkin, jos epäilet, että odottava koira häiritsee toisen koiran hierontaa.
Kyllä, tällaisessa tapauksessa se on suositeltavaakin.
Kyllä, ne ovat erityisen tärkeitä. Ota dokumentit mukaasi, kun tulet hoitokäynnille. Voit myös lähettää tiedot etukäteen messengerillä tai sähköpostillla.
Kyllä, ajanvaraus onnistuu myös käynnin yhteydessä.
Kyllä, se on mahdollista ja on hyväkin varmistaa, että kalenterista löytyy juuri sinulle sopivat ajat. Aikoja voidaan muuttaa tarvittaessa, mikäli varattuun aikaan tulee este.
Hieronnassa ei lähtökohtaisesti käytetä kuonokoppaa. Mikäli koirallasi on välttämätöntä käyttää kuonokoppaa, niin sen käyttö tulee opettaa koiralle positiivisesti etukäteen. Kuonokoppa ei saa aiheuttaa koiralle stressiä.

Koira heiluttaa häntäänsä sydämellään.